DOVEN ITSETUNTO-HANKE YHTEISTYÖSSÄ VALMENTAMON KANSSA


Valmentamon ja Doven mielestä minkään ei pitäisi estää nuorta saavuttamasta täyttä potentiaaliaan. Yhdessä haluamme auttaa seuraavaa sukupolvea saavuttamaan hyvän itsetunnon ja luomaan positiivisen suhteen ulkonäköönsä. Liity sinäkin mukaan!

DOVE

Dove on yli 15 vuoden ajan auttanut vanhempia, opettajia ja nuorten kanssa työskenteleviä tarjoamalla heille psykologien ja terveydenhuollon ammattilaisten tuottamia itsetuntoaiheisia materiaaleja ja itsetuntokoulutusta. Doven kansainvälinen Itsetunto-projekti (Self-Esteem Project) on tavoittanut tähän päivään mennessä jo yli 60 miljoonaa nuorta 142 eri maassa.

Tiesitkö, että…?

Alhainen itsetunto ja kehopositiivisuus vaikuttavat nuorten oppimiseen. Ulkonäköön liittyvä ahdistus on yhdistetty alhaiseen keskittymiskykyyn, mikä saattaa johtaa heikompiin arvosanoihin. Maailmanlaajuisesti, kahdeksan tyttöä kymmenestä on niin huolissaan kehonkuvastaan, että he jättävät osallistumatta joihinkin päivittäisiin aktiviteetteihin sen takia.

ITSETUNTOLÄHETTILÄÄT

Valmentamo on rekrytoinut on opettajia kouluttamaan muita opettajia vetämään Itsetunto-työpajoja. Projektimme on tavoittanut jo n. 60 000 nuorta.

ITSETUNTOLÄHETTILÄÄT 2023

Tämän vuoden Itsetuntolähettiläät ovat kuvassa vasemmalta oikealla Sanna Ruotsalainen (Joensuu), Leena Kiviranta (Rauma), Kirsi Vahe (Kempele), Nina Valkonen (Tuusula), Pauliina Pyyny (Helsinki), Riikka Kokko (Vaajakoski), Saana Välikangas (Rovaniemi), Mervi Salminen (Espoo), Thea Liljestrand (Inkoo), Tiia Ansas (Rovaniemi) ja Jemina Mustonen (Lahti). Oikealla projektijohtaja Tarja Hintikka (Espoo).

Tarjan yhteystiedot tarja@mindaava.com

ITSETUNTOTYÖPAJAT ETÄNÄ

Tervetuloa mukaan ilmaiseen Itsetuntotyöpaja -koulutukseen etänä

Kuulet tutkittua tietoa nuorten kokemuksiin itseluottamukseen ja ulkonäköpaineisiin liittyen.
Saat työkaluja nuorten myönteisen minäkuvan vahvistamiseen.
Saat valmiit materiaalit nuorten Itsetunto-työpajojen toteuttamiseen.

Osallistujat saavat lahjaksi Valmentamon Parempi itsetunto - verkkokurssin. Arvo 39€

Kaikki työpajat ovat samansisältöisiä. Valitse itsellesi sopiva vaihtoehto.ITSETUNTOKOULUTUS TO 1.2.2024 klo 16 - 17

Koulutuksen vetää käsityönopettaja, Itsetuntolähettiläs Saana Välikangas ja luokanopettaja, Itsetuntolähettiläs Tiia Ansas

Ilmoittaudu mukaan veloituksetta tästä:

https://forms.gle/nvMuQj9umRsRXcLc9

ITSETUNTOKOULUTUS MA 26.2.2024 klo 15.30 - 16.30

Koulutuksen vetää laaja-alainen erityisopettaja, Itsetuntolähettiläs Nina Valkonen

Ilmoittaudu mukaan veloituksetta nvalkonen69@gmail.com
 


PS. Pääset lataamaan itsetunto-työpajojen materiaalit täältä:
https://valmentamo.fi/Itsetuntoprojekti

Materiaalit

Vapaasti ladattavat materiaalit on suunniteltu vahvistamaan teini-ikäisten itsetuntoa, ja ne mahdollistavat itsetuntotyöpajojen pitämisen mm. kouluissa. Työpajojen kautta opettajat ja oppilaat pääsevät tutustumaan mediassa esitettyjen ihanteiden vaikutusta nuorten itsetuntoon. 

Työpajoissa tutustutaan median ja yhteiskunnan esittämään epärealistiseen ihannevartaloon, ja opetellaan strategioita itsetunnon suojelemiseksi. Työpajat on helppo sovittaa koulun aikatauluihin.

Itsevarma Minä - itsetuntotyöpaja (45 min)

11-14 -vuotiaat

Itsevarma Minä on yhden oppitunnin mittainen työpaja, jossa pohditaan median vaikutusta kehonkuvaan ja itsetuntoon sekä mietitään keinoja nuorten kehopositiivisuuden parantamiseksi.

Sisältää:

Itsevarma Minä - Opettajan opas

Itsevarma Minä - Esitys

Itsevarma Minä - Tehtävämonisteet

Lataa tästä! 

Min självkänsla (ruotsinkieliset materiaalit)

Lataa tästä!


Aidosti Minä -itsetuntotyöpaja (5 x 45 min kotitehtävät)

14 - 17 -vuotiaat

Aidosti Minä on viiden oppitunnin mittainen toiminnallinen työpaja, jonka tarkoitus on saada osallistujat keskustelemaan ajatuksistaan ja tunteistaan kehonkuvaan liittyen.

Sisältää:

Aidosti Minä - Ohjaajan opas

Aidosti Minä - Aktiviteettipaketti

Aidosti Minä - Tehtävämonisteet
 

Lataa tästä!