VALMENTAMOLAISET

Tiimistämme löytyy valmennuksen superammattilaiset, jotka auttavat sinua löytämään oman parhaan itsesi. Kaikilla kouluttajillamme on pitkä kokemus sekä työelämästä ja tuhansien tuntien kokemus valmennuksesta. Jokainen meistä on löytänyt oman juttumme, intohimomme ja missiomme. Olemme valmiit auttamaan sinua löytämään onnellisen itsesi ja sisäisen roihusi.

Olemme myös kaikki pitkän linjan yrittäjiä. Sen lisäksi, että haluamme elämän olevan mukavaa, ymmärrämme, että sen tulee olla myös taloudellisesti järkevää.

Suosittujen valmennuskoulutusten lisäksi teemme myös inspiroivia työyhteisövalmennuksia ja paljon kysyttyjä henkilökohtaisia valmennuksia. Olemme kouluttaneet yli 500 valmentajaa, jotka ovat taustaltaan eri alojen ammattilaisia. Mikäli valmennuksellinen yhteistyö kiinnostaa, ota yhteyttä Anneen ja kysy lisää. Verkostoistamme löytyvät ihmiset, jotka auttavat tekemään unelmista totta.


Anne Karilahti

Toimitusjohtaja
040 593 9339
anne.karilahti@valmentamo.fi

Anne Karilahti on Valmentamon perustaja, toimitusjohtaja ja luova visiönääri. Hänen intohimonsa ihmisen mieleen ja henkiseen kasvuun sai hänet opiskelemaan valmentajaksi. Anne työskenteli aikaisemmin myynnin ja markkinoinnin alalla. Mammaloman jälkeen paluu oravanpyörään ei houkuttanut, joten piti perustaa yritys. Syntyi Valmentamo.

Anne on parhaimmillaan hyödyntäessään luovuuttaan ja kehittelemässä uusia juttuja. Hän rakastaa myös kouluttamista, tykkää myymisestä, inspiroituu markkinoinnista, sparraa kouluttajia ja vastaa Valmentamon pyörittämisestä. Anne kirjoittanut kolme tietokirjaa ja lisää on tulossa. 

Anne on MB-elämäntaidonvalmentaja, NLP Practitioner ja LCF Life Coach®-koulutuksen kehittäjä. Hän on käynyt myös Aivotaidot-koulutuksen. Anne on vahvasti 'selfmade woman', joka on kehittänyt itsenään henkisen hyvinvoinnin saralla lukemalla kirjoja ja osallistumalla erilaisille kursseilla 30 vuoden ajan. 

Anne uskaltaa kyseenalaistaa vanhoja totuttuja toimintamalleja ja kehittää rohkeasti uusia tähän hetkeen sopivia valmennuskonsepteja.

Anne on valloittava, intuitiivinen ja karismaattinen persoona, jonka elämäntehtävänä on auttaa ihmisiä löytämään elämäntehtävänsä. Annen valmennuksessa inspiroituu elämästä, uskoo itseensä ja saa rohkeutta toteuttaa unelmia.

Susanna Toropainen

Koulutuspäällikkö
040 54 13 330
susanna.toropainen@valmentamo.fi


Susanna Toropainen on inspiroiva LCF Life Coach®-kouluttaja, joka kouluttaa myös Olonkeveys®- ja NLP-valmentajia.  Susannalla on pitkä kokemus kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin parissa.

Aikaisemmin hän on kouluttanut personal trainereita, johtanut kuntokeskusta ja toiminut liikunta-alan franchising-ketjun ohjausryhmässä. Susanna on johtanut myös pelialan start up-yritystä ja ollut mukana rakentamassa kansainvälisille markkinoille suunnattua mobiilisovellusta.

Susanna on lahjakas ja monipuolinen kouluttaja, joka kehittää aktiivisesti itseään. Kouluttamisen lisäksi hän toimii myös yritysvalmentajana ja valmentaa mielellään yksilöasiakkaita. Susanna opettaa myös joogaa ja rakastaa jakaa valmennuksen ilosanomaa myös verkossa.

Susannan missiona on luoda hyväksyvää ja sallivaa maailmaa, jossa jokainen saa olla oma itsensä.  Susanna on rohkea ja taitava valmentaja, jonka käsissä asiakas on pääroolissa. Susanna auttaa valmennettavaa luottamaan itseensä, näkemään vahvuutensa ja tekemään rohkeitakin elämänmuutoksia.

Susanna on taustaltaan Liikunnanohjaaja, FAF personal trainer, LCF Life Coach®, NLP trainer, RYT 200 joogaopettaja ja Olonkeveys®-valmentaja.

Susanna on määrätietoinen ja suuriin visioihin uskova persoona, joka aktiivisesti kehittää valmennustoimintaa niin valmentajien kuin yhteiskunnan parhaaksi.

Johanna Olsson

Koulutuspäällikkö
0400 77 65 75
johanna.olsson@valmentamo.fi

Johanna Olsson on innostava ja luova LCF Life Coach®-kouluttaja, joka viisaalla otteellaan auttaa valmennusopiskelijoitamme löytämään oman parhaan itsensä. Johannalla on takanaan pitkä ura henkilöstöhallinnon ammattilaisena.

Johanna on toiminut yritysmaailmassa henkilöstöjohtajana, esimiesvalmentajana ja kouluttajana. Hän kouluttaa edelleen työyhteisöissä asiantuntijaviestintää ja vuorovaikutustaitoja. Johanna tekee yritysten kanssa pitkäaikaisia yhteistyösopimuksia, joiden avulla rakennetaan kokonaisvaltaista henkilöstöstrategiaa. Johanna kouluttaa myös NLP-valmentajia ja ohjaa joogaa.

Johannan koulutuksessa on lempeän salliva ote, jossa jokaisen on helppo olla itsensä. Johannalla on vahva ammatillinen ote, jossa on tilaa jokaisen omalle kokemukselle, ajatuksille ja merkityksellisille oivalluksille.

Johanna on LCF Life Coach®, ratkaisukeskeinen työnohjaaja, NLP Trainer, fysioterapeutti ja RYT200 joogaopettaja. Johanna on Luontaisten taipumusten analyysi -lisenssivalmentaja ja hän on opiskellut myös työ- ja organisaatiopsykologiaa.

Johannan missiona on luoda maailmasta parempia paikka keskittymällä ihmisissä olevaan hyvään. Rakastamalla itseämme teemme rakastavia tekoja ja laitamme hyvän kiertämään.

Jaana Hautala

Koulutuspäällikkö
050 340 62 88
jaana.hautala@valmentamo.fi

Jaana Hautala on innostava valmentajien kouluttaja, mentaalivalmentaja, puhuja ja tietokirjailija, jonka missiona on auttaa asiakkaitaan kasvamaan kohti potentiaaliansa.

Jaana on toiminut yli 15 vuotta erilaisissa esimiestehtävissä ja kouluttajana. Jaana kouluttaa sekä LCF Life Coach®-valmentajia sekä NLP –valmentajia, joiden lisäksi hän tekee paljon yritysvalmennuksia.

Jaanan intohimo on henkinen suorituskyky, palautuminen ja tämän päivän työelämätaidot eli ajattelutaidot, tunteiden johtaminen sekä vuorovaikutustaidot. Hän tekee rakastamaansa työtä, jotta ihmiset löytäisivät rohkeutta pysähtyä kiihtyvässä elämän muutosvauhdissa oman tasapainonsa äärelle ja kuuntelisivat sydämen ääntä sekä intuition viisautta.

Jaan on NLP Trainer, LCF Life Coach®, rentoutus-ja liikunnanohjaaja sekä hypnoterapeutti. Hän on myös suorittanut opintoja mindfulnessista, johtamisesta, ja valmistunut restonomiksi. Viime vuosina Jaanan innostus on ollut neurotiede ja tällä hetkellä hän opiskelee Kundaliinijooga-opettajaksi.

Jaanan unelma on, että kaikki oivaltaisivat, että elämä on elämistä varten - ei suorittamista. Jaanan tekemisen ytimessä on saada ihmiset myös innostumaan mielentaidoista, potentiaalista sekä yhdessä luomisesta. Jaanan läsnäolo ja kokemus ei jätä ketään kylmäksi vaan hän laittaa itsensä likoon sekä innostaa, kannustaa ja oivalluttaa kohti kasvua.

Katja Vainikainen

Koulutuspäällikkö
0400 795 285
katja.vainikainen@valmentamo.fi

Katja Vainikainen on multitalentti LCF Life Coach®-kouluttaja, kasvatuspsykologi, terapeutti ja valmentaja, jonka tiedot ja taidot tarjoavat ratkaisuja haastavienkin elämäntilanteiden ratkaisemiseksi. Katjalla on loputon uteliaisuus ihmisen mieltä kohtaan, niinpä hän on myös ikuinen oppija.

Katjalla on laaja työkokemus vaativista asiakas-, asiantuntija-, kehittämis- ja kouluttamistyöstä lastensuojelun, mielenterveyden ja traumatyöskentelyn parista. Katjalla on myös kokemusta yritysmaailmasta, jossa hän on päässyt hyödyntämään positiivisen psykologian ja voimavarakeskeisyyden tarjoamia näkemyksiä – miten jokainen voi menestyä ja voida hyvin löytämällä vahvuutensa ja hyödyntämällä omaa potentiaaliansa.

Katjalla on laaja-alainen näkemys ihmismielestä ja hän kokee elämäntehtäväkseen tuoda esiin akateemisesti poikkitieteellisiä taitoja, joiden avulla voi kehittää itsetuntemuksen johtamiseen liittyviä ajattelu- ja tunnetaitoja sekä toimintatapoja.

Katja rakastaa kirjoittamista ja hänellä on työn alla kirja valmennuksen teoreettisista perusteista ja käytännön sovelluksista. Intohimon kohteisiin kuuluu myös urheilu, jonka parissa Katja on viettänyt aikaa. Hän toimii myös henkisenä valmentajana urheilijoille.

Katja on rento ja myötätuntoinen valmentaja, jolla on positiivinen elämänasenne, tavoitteellinen ja käytännönläheinen toimintatapa ja tarttuva nauru. Katjan seurassa on helppo löytää vahvuutensa ja oma potentiaalinsa.

Katja on Kasvatuspsykologi, KM, Ratkaisu- ja voimavarakeskeinen lyhytterapeutti, Käyttäytymisterapeuttinen Life  & Enneagrammi Master Coach, Coaching-, valmennus-, tunne- ja vuorovaikutustaitojen kouluttaja, Kriisityö ja debriefing, NLP Master Practitioner, Yrittäjyys- ja työyhteisövalmentaja (YNEAT), Ammatillinen opettaja (psykologia ja käyttäytymistieteet, valmistumassa)

Marie Mikkonen

Luovuuskouluttaja
050 591 59 19
marie@crealife.fi


Marie Mikkonen on kuvataiteilija ja luovuusvalmentaja, joka kouluttaa opiskelijoitamme olemaan luovia omalla tavallaan. Luovuus on synnyinlahja, joka on jokaisella.

Marien lempeässä otteessa voi tehdä turvallisesti matkan oman luovuuden lähteille ja oppia ilmaisemaan itseään omasta sisimmästä käsin. Löytämällä oman luovuuden voi elää enemmän omannäköistä ja tasapainoisempaa elämää.

Mariella on viikoittain myös avoin ateljee Merihaassa, jonne jokainen voi tulla maalamaan omana itsenään. Marie on valmentanut yli 2000 nuorta ja aikuista löytämään omaa luovuuttaan. Marie vetää myös ryhmävalmennuksia työyhteisöissä, joissa hän yhdistää taiteen ja luovuuden.

Marie on taustaltaan Sosionomi, NLP Practitioner, Kuvataiteilija ja Elämäntaidon valmentaja. Näiden lisäksi hän on opiskellut Ekspressiivisen taideterapian perusopinnot ja menetelmäopinnot sekä Yrittäjän ammattitutkinnon. Viimeisimpänä innostuksen aiheena on neurotiede, aivojen plastisuus ja hermoston toiminta luovuusvalmennuksessa.

Marie haluaa elää maailmassa, jossa jokainen on yhteydessä omaan luovuuteensa ja siksi hän haluaa auttaa jokaista luomaan matkan omaa ytimeensä. Marien kantavana ajatuksena on, että jokainen ihminen kokisi olevansa rakastettu omana itsenään, juuri sellaisena kuin on.

Johanna Hytti

Esiintymisvalmentaja
040 584 27 98
johanna.hytti@gmail.com

Johanna Hytti on esiintymisen konkari, joka valloittaa läsnäolevalla persoonallaan. Hänen tehtävänään on auttaa opiskelijoitamme loistamaan lavalla. Johanna vastaa opiskelijoidemme esiintymiskoulutuksesta.

Johanna on 20 vuoden laulajauran aikana kiertänyt ympäri maailmaa, niin pienillä kuin isoillakin areenoilla yhdessä Värttinän ja Kuunkuiskaajien kanssa. Vuonna 2010 hän edusti Suomea Oslon euroviisuissa.

Johannalla on monipuolinen kokemus esiintymisestä. Hän on esiintynyt televisiossa, radiossa ja yleisön edessä.  Johannan erityisalaa on varsinkin karisma, vuorovaikutus, luonnollinen esiintyminen ja jännittämisen selättäminen. Näitä asioita Johanna kouluttaa myös yritysten johtohenkilöille.

Valmentamon LCF Life Coach® opiskelijoille Johanna valmentaa esiintymisvalmennusta
innostavalla ja kannustavalla otteella. Johannan valmennuksissa on turvallista heittäytyä jännänkin äärellä.

Johanna on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta sekä toiminut laulunopettajana yli 20 vuotta. Johanna on myös LCF Life Coach ja valmistuu NLP Traineriksi tammikuussa 2020.

Johannan missio, että jokainen saa tulla näkyväksi ja kuuluvaksi. Jotta kukaan ei jäisi omien uskomustensa ja pelkojensa varjoon, vaan saisi loistaa!Petri Penttinen

Talousjohtaja
0400 423 111
petri.penttinen@valmentamo.fi

Pepe on Valmentamon talousosaaja ja talonmies. Hän on ollut mukana Valmentamossa perustamisvaiheesta saakka ja on myös osakkaana.

Pepen tausta on urheilumaailmasta, olympiatason kumparelaskijana. Laskutaitoja tarvitaan edelleenkin, tosin tässä firmassa Excel-taulukoiden muodossa.

Pepe vastaa Valmentamon taloushallinnosta, jolloin muut voivat keskittyä täydellisesti kouluttamiseen ja valmentamiseen. Pepelle nakitetaan myös muut hommat, joita kukaan muu ei ehdi eikä viitsi tehdä.

Pepen intohimot löytyvät urheilun parista. Maastopyöräillessä kunto kohoaa ja mieli rentoutuu. Meditaatiot tulee hoidettua golfin ja laskettelut lomassa.

Pepe on huumorintajuinen, aikaansaava ja ahkera ahertaja, jolla on vahva järjen ääni. Hän tykkää suunnittelusta ja asioiden kehittäminen on sydäntä lähellä.

Pepe unelmoi maailmasta, joka olisi reilu kaikille ja toivoo, että jokainen kohtelisi muita niin kuin haluaa itseään kohdeltavan.