VALMENTAMOLAISET

Tiimistämme löytyy valmennuksen superammattilaiset, jotka auttavat sinua löytämään oman parhaan itsesi. Kaikilla kouluttajillamme on pitkä kokemus sekä työelämästä ja tuhansien tuntien kokemus valmennuksesta. Jokainen meistä on löytänyt oman juttumme, intohimomme ja missiomme. Olemme valmiit auttamaan sinua löytämään onnellisen itsesi ja sisäisen roihusi.

Olemme myös kaikki pitkän linjan yrittäjiä. Sen lisäksi, että haluamme elämän olevan mukavaa, ymmärrämme, että sen tulee olla myös taloudellisesti järkevää.

Suosittujen valmennuskoulutusten lisäksi teemme myös inspiroivia työyhteisövalmennuksia ja paljon kysyttyjä henkilökohtaisia valmennuksia. Olemme kouluttaneet yli 500 valmentajaa, jotka ovat taustaltaan eri alojen ammattilaisia. Mikäli valmennuksellinen yhteistyö kiinnostaa, ota yhteyttä Anneen ja kysy lisää. Verkostoistamme löytyvät ihmiset, jotka auttavat tekemään unelmista totta.


Anne Karilahti

Toimitusjohtaja
040 593 9339
anne.karilahti@valmentamo.fi

Anne Karilahti on Valmentamon perustaja, toimitusjohtaja ja luova visiönääri. Hänen intohimonsa ihmisen mieleen ja henkiseen kasvuun sai hänet opiskelemaan valmentajaksi. Anne työskenteli aikaisemmin myynnin ja markkinoinnin alalla. Mammaloman jälkeen paluu oravanpyörään ei houkuttanut, joten piti perustaa yritys. Syntyi Valmentamo.

Anne on parhaimmillaan hyödyntäessään luovuuttaan ja kehittelemässä uusia juttuja. Hän rakastaa myös kouluttamista, tykkää myymisestä, inspiroituu markkinoinnista, sparraa kouluttajia ja vastaa Valmentamon pyörittämisestä. Anne kirjoittanut kolme tietokirjaa ja lisää on tulossa. 

Anne on MB-elämäntaidonvalmentaja, NLP Practitioner ja LCF Life Coach® -koulutuksen kehittäjä. Hän on käynyt myös Aivotaidot-koulutuksen. Anne on vahvasti 'selfmade woman', joka on kehittänyt itsenään henkisen hyvinvoinnin saralla lukemalla kirjoja ja osallistumalla erilaisille kursseilla 30 vuoden ajan. Anne uskaltaa kyseenalaistaa vanhoja totuttuja toimintamalleja ja kehittää rohkeasti uusia tähän hetkeen sopivia valmennuskonsepteja.

Anne on valloittava, intuitiivinen ja karismaattinen persoona, jonka elämäntehtävänä on auttaa ihmisiä löytämään elämäntehtävänsä. Annen valmennuksessa inspiroituu elämästä, uskoo itseensä ja saa rohkeutta toteuttaa unelmia.

Suomen Coaching-yhdistys valitsi Annen Vuoden Coachiksi 2019.

Johanna Olsson

Koulutuspäällikkö
0400 77 65 75
johanna.olsson@valmentamo.fi

Johanna Olsson on innostava ja luova LCF Life Coach® -kouluttaja, joka viisaalla otteellaan auttaa valmennusopiskelijoitamme löytämään oman parhaan itsensä. Johannalla on takanaan pitkä ura henkilöstöhallinnon ammattilaisena.

Johanna on toiminut yritysmaailmassa henkilöstöjohtajana, esimiesvalmentajana ja kouluttajana. Hän kouluttaa edelleen työyhteisöissä asiantuntijaviestintää ja vuorovaikutustaitoja. Johanna tekee yritysten kanssa pitkäaikaisia yhteistyösopimuksia, joiden avulla rakennetaan kokonaisvaltaista henkilöstöstrategiaa. Johanna kouluttaa myös NLP-valmentajia ja ohjaa joogaa.

Johannan koulutuksessa on lempeän salliva ote, jossa jokaisen on helppo olla itsensä. Johannalla on vahva ammatillinen ote, jossa on tilaa jokaisen omalle kokemukselle, ajatuksille ja merkityksellisille oivalluksille.

Johanna on LCF Life Coach®, ratkaisukeskeinen työnohjaaja, NLP Trainer, fysioterapeutti ja RYT200 joogaopettaja. Johanna on Luontaisten taipumusten analyysi -lisenssivalmentaja ja hän on opiskellut myös työ- ja organisaatiopsykologiaa.

Johannan missiona on luoda maailmasta parempia paikka keskittymällä ihmisissä olevaan hyvään. Rakastamalla itseämme teemme rakastavia tekoja ja laitamme hyvän kiertämään.

Katja Vainikainen

Koulutuspäällikkö
0400 795 285
katja.vainikainen@valmentamo.fi

Katja Vainikainen on multitalentti LCF Life Coach® -kouluttaja, kasvatuspsykologi, terapeutti ja valmentaja, jonka tiedot ja taidot tarjoavat ratkaisuja haastavienkin elämäntilanteiden ratkaisemiseksi. Katjalla on loputon uteliaisuus ihmisen mieltä kohtaan, niinpä hän on myös ikuinen oppija.

Katjalla on laaja työkokemus vaativista asiakas-, asiantuntija-, kehittämis- ja kouluttamistyöstä lastensuojelun, mielenterveyden ja traumatyöskentelyn parista. Katjalla on myös kokemusta yritysmaailmasta, jossa hän on päässyt hyödyntämään positiivisen psykologian ja voimavarakeskeisyyden tarjoamia näkemyksiä – miten jokainen voi menestyä ja voida hyvin löytämällä vahvuutensa ja hyödyntämällä omaa potentiaaliansa.

Katjalla on laaja-alainen näkemys ihmismielestä ja hän kokee elämäntehtäväkseen tuoda esiin akateemisesti poikkitieteellisiä taitoja, joiden avulla voi kehittää itsetuntemuksen johtamiseen liittyviä ajattelu- ja tunnetaitoja sekä toimintatapoja.

Katja rakastaa kirjoittamista ja hänellä on työn alla kirja valmennuksen teoreettisista perusteista ja käytännön sovelluksista. Intohimon kohteisiin kuuluu myös urheilu, jonka parissa Katja on viettänyt aikaa. Hän toimii myös henkisenä valmentajana urheilijoille.

Katja on rento ja myötätuntoinen valmentaja, jolla on positiivinen elämänasenne, tavoitteellinen ja käytännönläheinen toimintatapa ja tarttuva nauru. Katjan seurassa on helppo löytää vahvuutensa ja oma potentiaalinsa.

Katja on kasvatuspsykologi, KM, ratkaisu- ja voimavarakeskeinen lyhytterapeutti, Käyttäytymisterapeuttinen Life  & Enneagrammi Master Coach, coaching-, valmennus-, tunne- ja vuorovaikutustaitojen kouluttaja, kriisityö ja debriefing, NLP Master Practitioner, Yrittäjyys- ja työyhteisövalmentaja (YNEAT), ammatillinen opettaja (psykologia ja käyttäytymistieteet, valmistumassa).

Kirsi Raatikainen

Koulutuspäällikkö
040 7478761
kirsi.raatikainen@valmentamo.fi

Kirsi on LCF Life Coach® ja NLP -kouluttaja sekä ratkaisukeskeinen mielenvalmentaja, joka suhtautuu työhönsä suurella intohimolla. Kirsi on mielen hyvinvoinnin edistäjä, jonka kanssa syntyy uusia oivalluksia ajattelutaitoihin, tunteiden johtamiseen, vuorovaikutukseen, tavoitteiden saavuttamiseen, sekä yksilöiden ja yhteisöjen hyvinvointiin.

Ihmisen mieli ja sen toiminta kiinnostaa Kirsiä valtavasti, ja ennen kaikkea se, miten siihen voi itse vaikuttaa. Kirsi haluaa auttaa ihmisiä oivaltamaan mielen valtavan voiman.

Valmentajana Kirsi on rauhallinen eikä hänen läsnäolotaitonsa voi olla tarttumatta kuulijaan. Toisaalta Kirsi on innostava ja mukaansatempaava, joka saa kuulijansakin innostumaan ja syttymään. Vapaa-ajalla Kirsistä löytyy näitä molempia ominaisuuksia. Kirsillä on taito elää tässä hetkessä ja nauttia elämän pienistäkin asioista. Positiivinen elämänasenne ja kiitollisuus lisäävät tutkitusti onnellisuutta, ja tätä viestiä Kirsi haluaa myös viedä eteenpäin.

Toisaalta Kirsi on hyvin päämäärätietoinen nainen, joka on valmis tekemään töitä unelmiensa eteen. Tästä esimerkkinä urheilu, jonka parissa Kirsi on saavuttanut Suomen mestaruuden joitakin vuosia sitten. Urheilu on edelleenkin yksi Kirsin suuri intohimo ja hän toimiikin tällä hetkellä mielen valmentajana urheilijoille ja auttaa heitä saavuttamaan tavoitteitaan.

Kirsillä on pitkä ja monipuolinen työkokemus lasten ja nuorten parissa ohjaus-, -kasvatus ja valmennustehtävissä neuropsykiatrisena valmentajana. Lisäksi hän on kouluttanut lasten ja nuorten parissa työskenteleviä valmentajiksi. Tällä hetkellä Kirsi toimii myös kouluttajana NLP-koulutuksissa.

Kirsi on neuropsykiatrinen valmentaja ja kouluttaja, perhevalmentaja, NLP Trainer, NLP Master Coach, LCF Life Coach® ja Personal Trainer. Tällä hetkellä Kirsi opiskelee sairaanhoitajaksi suuntautuakseen mielenterveyteen. Hänellä on haaveena tuottaa tulevaisuudessa ennaltaehkäiseviä palveluja mielen hyvinvointiin terveydenhuollon maailmassa. Kirsi on oivaltanut ihmismielen loputtoman kehittämisen mahdollisuuden ja onkin sen vuoksi ”koukussa” itsensä kehittämiseen, elinikäiseen oppimiseen ja oivaltamiseen.

Johanna Hytti

Esiintymiskouluttaja
040 584 27 98
johanna.hytti@gmail.com


Johanna on inspiroiva ja läsnäoleva LCF Life Coach® -kouluttaja, jonka koulutuksissa aitous ja inhimillisyys ovat läsnä kaikessa tekemisessä. Johannalla on taito antaa tilaa opiskelijoille olla ja reagoida asioihin kullekin itselleen sopivalla tavalla. Johannalla on luontainen kyky yhdistää teoria ja käytäntö käytännönläheisesti, helposti ymmärrettävästi ja oivalluttavasti.

Johanna valmentaa myös isojen yritysten johdolle ja esimiehille karismaa, esiintymistä ja vuorovaikutusta.

Valmentamon LCF Life Coach -opiskelijoille Johanna valmentaa myös esiintymisvalmennusta läsnäolevalla, innostavalla ja kannustavalla otteella. Johannan valmennuksissa on turvallista heittäytyä jännänkin äärellä.

Johanna Hytti on 20 vuoden laulajauran aikana kiertänyt ympäri maailmaa, niin pienillä kuin isoillakin areenoilla yhdessä Värttinän ja Kuunkuiskaajien kanssa. Vuonna 2010 hän edusti Suomea Oslon euroviisuissa. Johannalla on monipuolinen kokemus live-tilanteissa esiintymisestä eri medioissa, kuten TV:ssä, radiossa ja yleisön edessä. Varsinkin karisma, vuorovaikutus, luonnollinen esiintyminen ja jännittämisen selättäminen on Johannan erityisalaa. Näitä taitoja ja työkaluja hän valmentaa yritysten johtohenkilöille yhdessä Johanna Olssonin kanssa.

Johanna on valmistunut musiikin maisteriksi Sibelius-Akatemiasta sekä toiminut laulunopettajana lähes 25 vuotta. Johanna kouluttaa myös NLP-valmentajia.

Johannalle on tärkeää, että jokainen saa tulla näkyväksi ja kuuluvaksi. Jotta kukaan ei jäisi omien uskomustensa ja pelkojensa varjoon vaan antaisi itselleen luvan loistaa!
Hanna Tähkäaho

Koulutuspäällikkö
050 413 6599
hanna.tahkaaho@valmentamo.fi

Hanna Tähkäaho on lempeän määrätietoinen LCF Life Coach® -kouluttaja, joka omalla lämmöllään tukee valmennusopiskelijoitamme hyödyntämään jo olemassa olevia vahvuuksiaan sekä oman elämänsä uudistamisessa että ainutlaatuisina tulevina valmentajina.

Hannalla on takanaan 20 vuoden ura kansainvälisessä liike-elämässä johto-, esihenkilö-, ja asiantuntijatehtävissä, missä Hannan missiokin on kirkastunut:
"Intohimonani on valjastaa inhimillisyyden voima yhteisöjen menestyksen moottoriksi. Tekoälykään ei pysty kaikkeen!"

Yrittäjänä, kouluttajana ja valmentajana yrityksessään Elämyspuussa Hanna ohjaa asiakkaansa näkemään pintaa syvemmälle. Mikä juuri sinun elämässäsi tai teidän työyhteisössänne aiheuttaa kiirettä, stressiä, turhautumista ja tyhjäkäyntiä, joka on hyvinvoinnin, kasvun ja onnistumisten esteenä? 

Hyvinvointia, tasapainoa ja menestystä ei saavuteta pelkästään järkeilemällä, vaan kaiken edellytys sekä yksilö- että yhteisötasolla on kehon ja mielen yhteys. Sen vuoksi Hanna yhdistääkin rentoutus- ja läsnäoloharjoitteita kaikkeen työhönsä. "Kehon viisauden kuuntelusta opin paljon myös omassa LCF-koulutuksessani ja tätä viestiä vienkin nyt ilolla eteenpäin!" Hanna ohjaakin myös äänimaljarentoutusta ryhmille.

Hanna on kauppatieteiden maisteri, LCF Life Coach®, Mindfulness tunnetaitovalmentaja, NLP Practitioner ja Levon vallankumous® -restoratiivisen joogan ohjaaja (loppuvuosi 2021). Hanna on opiskellut myös HR-päällikkötutkinnon, sosiologiaa ja kasvatustieteitä sekä täydentää jatkuvasti psykologian opintojaan.

Katja Laine

Katja Laine
Asiakasvastaava
0458796909
katja.laine@valmentamo.fi


Katja on asiakaspalvelija suurella sydämellä, ihmisten auttaminen on aina ollut Katjalle sydämen asia.

Katja on tehnyt pääasiallisen uransa erilaisissa kaupan hommissa, kunnes hurahdettuaan liikuntaan ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, Katja päätyi opiskelemaan liikunta- ja hyvinvointialaa.

Opiskeltuaan LCF Life Coach® -valmentajaksi Katjalle aukeni aivan uusi syvyys kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja muiden auttamiseen. 

'Asiakasvastaajan työssä Valmentamolla pääsen toteuttamaan rakastamaani asiakaspalvelua sekä muiden auttamista.' 

Katja rakastaa unelmia ja itsensä kehittämistä. On ihanaa kasvaa, kehittyä ja oppia koko ajan uutta sekä innostaa muita unelmoimaan isosti ja elämään oman näköistä elämää.

"Jalat maassa, pää pilvissä", voisikin olla Katjan motto elämässä. Mikään unelma ei ole liian iso toteutettavaksi.

Vapaa- ajalla Katja viihtyy luonnon rauhassa koiriensa kanssa seikkaillen sekä kynttilöiden valossa joogaillen.
Luonto, rauha, jooga ja pysähtyminen on koko ajan löytänyt vaan suuremman tilan Katjan elämässä.

Pikkutytöstä saakka eläimet ja kirjoittaminen on ollut Katjalle tärkeitä asioita. Pikku- Katjan päivät kuluikin omassa haavemaailmassa leijuen, koko kylän koiria ulkoiluttaen sekä runoja kirjoittaen.

Katjan arkea rytmittää kaksi poikaa ja päivittäisistä lenkeistä ja tauoista huolehtii perheen kolme koiraa.

Elämä on tässä ja nyt, entisenä elämän suorittajana Katja haluaakin jakaa ympärilleen sanomaa unelmien toteuttamisesta rennolla twistillä.

Maaret Vuorio

Asiakasvastaava
050 5678929
maaret.vuorio@valmentamo.fi

Maaret Vuorio on kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin hyvinvointivalmentaja ja terveellisen elämän ikuinen tutkimusmatkailija. Maaretin suurinta intohimoa on auttaa ihmistä löytämään oma tasapaino ja sisäinen hyvinvointi ja oivalluttaa se puhkeamaan kukkaan, "Just go with the flow and let it go".

Maaretilla on pitkä tausta asiantuntijaorganisaatioissa, joissa hän toimi erilaisissa myynnin tehtävissä 20 vuoden ajan. Opiskeltuaan LCF Life Coachiksi oma elämäntehtävä ja missio kirkastui ja tänä päivänä Maaret valmentaa päätyössään omassa yrityksessään Kota Nordissa sekä kuluttajia että organisaatioita.

"Yhteistyö Valmentamon kanssa on ihan jotain muuta, kuin mihin olin aiemmassa työelämässäni tottunut. Asiakkaat kohdataan lempeästi läsnäollen, auttaen ja kuunnellen hyvissä energioissa. Kaikissa kohtaamisissa on sydän vahvasti läsnä."

Maaretin sydäntä lähellä on meri, luonto, saaristo ja jooga. Kolmen lapsen äitinä ja kahden koiran taloudessa elämässä on paljon ääntä ja menoa. Entisenä suorittajana hän aloittaakin aamunsa aina rauhasta käsin puhelin äänettömällä meren syleilyssä.

Maaret on tradenomi, hyvinvointivalmentaja, personal Trainer, LCF Life Coach, NLP Practitioner

Tarja Hintikka

Tarja Hintikka
Itsetuntokouluttaja
040 7272898
tarja@mindaava.com


Tarja on Valmentamon itsetuntokouluttaja ja Doven Itsetuntohankkeen pääkouluttaja Suomessa. Työelämän ensimmäinen etappi Tarjalla oli yläkoulun opettajana. Sieltä elämä kuljetti Tarjan melkein 10 vuodeksi markkinointimaailman syövereihin. Jotain kuitenkin puuttui, ja se oli työn merkitysellisyys ja ihmisten syvempi, aito kohtaaminen.

Pienenä tyttönä Tarja haaveili poliisin, ja ennen kaikkea salapoliisin, työstä. Loputon uteliaisuus elämää, ihmisiä ja heidän käyttäytymistään kohtaan heijastuu Tarjan tavassa kohdata ihmisiä ennakkoluulottomasti ja suurella sydämellä, ketään tuomitsematta. Ihmisten tarinat kiehtovat Tarjaa aina ja yhä vaan, loputtomasti.

Tarjan suurin toive on, että kaikki voisivat tulla nähdyiksi, kuulluiksi ja ymmärretyiksi ja että ihmisellä olisi mahdollisuus löytää oma paikkansa maailmassa omien vahvuuksiensa kautta. Äiti Teresan sanoin: ”Älä koskaan anna kenenkään tulla luoksesi ja lähteä pois tuntematta oloaan onnellisemmaksi ja paremmaksi”

Tarjan aitous ja mutkattomuus vetoavat asiakkaisiin. Ihmisten kohtaajana Tarjan sanotaan olevan läsnäoleva kuuntelija ja kärsivällinen kannustaja. Tarjan koulutuksissa on turvallinen ja lämmin ilmapiiri, usein hyppysellisellä huumoria ja lennokasta luovuutta höystettynä.

Itsetunto aiheena on lähellä Tarjan sydäntä, voisi sanoa jopa intohimo. Tarjan mielestä itsetunnon vahvistamisen kautta voidaan vaikuttaa positiivisesti ja pitkäkestoisesti yllättävän moniin haasteisiin ihmisen elämässä. Itsetunnon Tarja näkee ennen kaikkea sosiaalisena, vuorovaikutuksellisena ilmiönä.

Tarja on FM, ratkaisukeskeinen terapeutti, LCF Life Coach®, työyhteisövalmentaja, itsetuntokouluttaja, NLP-practioner sekä kahden nuoren tytön äiti. Lisäksi hän on opiskellut psykologiaa Helsingin ja Jyväskylän yliopistoilla.

 

Petri Penttinen

Talousjohtaja
0400 423 111
petri.penttinen@valmentamo.fi

Pepe on Valmentamon talousosaaja ja talonmies. Hän on ollut mukana Valmentamossa perustamisvaiheesta saakka ja on myös osakkaana.

Pepen tausta on urheilumaailmassa, olympiatason kumparelaskijana. Laskutaitoja tarvitaan edelleenkin, tosin tässä firmassa Excel-taulukoiden muodossa.

Pepe vastaa Valmentamon taloushallinnosta, jolloin muut voivat keskittyä täydellisesti kouluttamiseen ja valmentamiseen. Pepelle nakitetaan myös muut hommat, joita kukaan muu ei ehdi eikä viitsi tehdä.

Pepen intohimot löytyvät urheilun parista. Maastopyöräillessä kunto kohoaa ja mieli rentoutuu. Meditaatiot tulee hoidettua golfin ja laskettelut lomassa.

Pepe on huumorintajuinen, aikaansaava ja ahkera ahertaja, jolla on vahva järjen ääni. Hän tykkää suunnittelusta, ja asioiden kehittäminen on sydäntä lähellä.

Pepe unelmoi maailmasta, joka olisi reilu kaikille ja toivoo, että jokainen kohtelisi muita niin kuin haluaa itseään kohdeltavan.