Ajankohtaista


Mitäs nyt on meneillään? Täältä löydät mielenkiintoisia juttuja, jotka liittyvät Valmentamoon, valmennukseen ja hyvään elämään.


Matka mielenrauhaan

Kaipaatko vinkkejä talousasioihisi? Haluatko oppia kuluttamaan fiksusti, saada rahaa säästöön tai ryhtyä sijoittajaksi?

Arman Alizad, Danske Bank ja Valmentamo toteuttivat keväällä 2019 Youtubeen 16-osaisen tositv-sarjan, jossa 3 suomalaista laittavat raha-asiansa kuntoon. 

Ohjelmassa Arman Alizad toimii juontajana, Danske Bankin Kaisa Kivipelto antaa vinkkejä sekä säästämiseen että sijoittamiseen ja Valmentamon Anne Karilahti auttoi oivaltamaan, mistä holtiton rahankäyttö johtuu ja miten sen saa hallintaan.

Klikkaa itsesi kohti taloudellista mielenrauhaa.

Itsensä johtaminen on työelämätaito

Osaatko sinä johtaa itse itsesi? Itsensä johtaminen on tämän päivän työelämätaito, jota jokainen tarvitsee.

Nuorempi sukupolvi oppii sen koulussa, mutta vanhemmat joutuvat opettelemaan taidon ihan itse.

Psykoterapeutti ja LCF Life Coach® Satu Pihlaja vieraili Ylen Puoli seitsemän ohjelmassa kertomassa, mitä kaikkea itsensä johtaminen tarkoittaa.

Satu antaa ohjelmassa kolme tärkeää vinkkiä:

UNOHDA POST IT-LAPUT JA PROJEKTISUUNNITELMA

Projektisuunnitelma auttaa hahmottamaan kokonaisuutta ja rakentamaan fiksun aikataulun.

JOHDA AJATUKSIASI JA TUNTEITASI
 
Epämääräiset ajatukset ja tunteet voivat olla esteenä tehokkuudellesi. Voita itsesi!

VALIKOI TEHTÄVÄT JA OSAA KIELTÄYTYÄ

Työntekijä on oman työnsä paras asiantuntija. Tunne rajasi ja hyödynnä sitä.

Mikäli itsensä johtamisen taidot kiinnostavat, katso lisää täältä.

Kaunis sisältä ja ulkoa

Miss Suomi-organisaatio ja Valmentamo aloittivat keväällä 2019 yhteistyön, jonka tavoitteena on auttaa nuoria naisia löytämään oma itsevarmuutensa.

Miss Suomi-kisat eivät ole enää pelkkä kauneuskilpailu, se on paljon muutakin. Kisat tarjoavat koulutuksen, jossa jokainen voi kehittää omaa itsetuntoaan, parantaa vuorovaikutustaitojaan ja saada eväitä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Kauniin kruunun lisäksi voittaja saa taidot, joilla hän voi toimia erilaisissa pr - ja edustavuustehtävissä.

Miss Suomi-kisojen toimitusjohtaja Sunneva aloitti myös itse Valmentamon LCF Life Coach® -koulutuksen. Miss Suomi-kisojen lisäksi Sunneva kouluttaa ja luennoi erilaisissa tapahtumissa ja työyhteisöissä. "Halusin lisää työkaluja omaan työhöni. Uskon, että jokaisen naisen sisältä löytyy kuningatar. Miss Suomi-kisojen lisäksi meiltä voi tilata pr-ammattilaisia erilaisiin tapahtumiin." 

Valmentamon ja Miss Suomi-organisaation yhteistyö tarjoaa myös LCF life Coach®-opiskelijoille mahdollisuuden valmentaa kisojen osallistujia. Valmennus antaa jokaiselle mahdollisuuden löytää oman tapansa loistaa parhaana mahdollisena itsenään.

Lisätietoja Miss Suomi-kisoista löydät http://www.misssuomi.fi/

Onnellinen elokuvaohjaaja

Palkittu elokuvaohjaaja Joonas Berghäll on tullut tunnetuksi elokuvista Miesten vuoro ja Miehiä ja poikia - elokuvista.

Keväällä 2019 Joonas osallistui Valmentamon ilmaiseen valmennustilaisuuteen ja oivalsi, että hän ei ollut onnellinen omassa elämässään. Valmentaja pyysi Joonasta tekemään toimintasuunnitelman onnellisemman elämän luomiseksi. Kolmen viikon kuluttua Joonas oli muuttanut Lappiin.

Nyt Joonas opiskelee myös LCF Life Coach®-valmentajaksi Valmentamossa. Life coaching on muuttanut hänen elämänsä. Joonas on oivaltanut, ettei elämän tarvitse olla pelkkää taistelua vaan elämästä voi myös nauttia.

Lue lisää Joonaksen elämästä Lapin Kansasta.