Ajankohtaista


Mitäs nyt on meneillään? Täältä löydät mielenkiintoisia juttuja, jotka liittyvät Valmentamoon, valmennukseen ja hyvään elämään.


Kaipaatko mielenrauhaa ja selkeyttä elämääsi?

TARJOAMME VELOITUKSETTA 300 TUNTIA VALMENNUSTA!

Viime päivät ovat tuoneet mukanaan muutoksen, johon emme ole osanneet varautua. Samalla se on laittanut tutun ja turvallisen arjen uusiksi. Jokainen on joutunut miettimään mielessään, miten tästä eteenpäin.

Me tiedämme, että kaikki muuttuu vielä hyväksi. Siihen saakka on hyvä löytää keinoja, joilla rakennamme sillan kohti uutta tulevaa elämää.

Olemme kouluttaneet satoja valmentajia ja haluamme tarjota heidän kanssaan yhteensä 200 h valmennusta veloituksetta.

VARAA PAIKKASI VALMENNUKSEEN

Valmennuksessa pääset selkiyttämään nykyhetkeä, löytämään suuntaa kohti tulevaa sekä vahvistat eteenpäin vieviä toimintamalleja.

Valmennuksessa voit myös pohtia, kuka oikeasti olet ja mitä elämältäsi haluat.

Valmennus kestää 60min ja se toteutetaan etänä esimerkiksi puhelimitse, skypellä, zoomilla - sinulle sopivalla tavalla.

Valmennuksessa vahvistat itsevarmuuttasi, luot selkeyttä nykyhetkeesi ja löydät keinoja nauttia elämän pienistä hetkistä.

Mikäli haluat hyödyntää tarjoamaamme valmennusta, ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ LINKISTÄ

Yhdistämme sinut ja sopivan valmentajan ensi viikon aikana sähköpostitse.

HALUTESSASI VOIT JATKAA VALMENTAJAN KANSSA

Tiedostamme, että tämä tilanne on vaikuttanut myös monien yrittäjien elämään, joita myös valmentajat edustavat. Esimerkiksi monien yritysvalmennukset peruuntuivat kevään ajalta.

Tästä syystä olemme tehneet tarjouksen: Mikäli haluat jatkaa yhteistyötä valmentajan kanssa, saat 3x 60min edulliseen hintaan 195€. Tämän on siis täysin vapaaehtoista. Ensimmäinen 60min on sinulle täysin ilmainen.

Me toivotamme mielenrauhaa & rakkautta sinulle ja läheisillesi.

Anne & valmentamolaiset

Koulutusta verkossa

Kevään koulutukset ovat nyt verkossa.


Seuraamme tarkasti viranomaisten antamia ohjeita ja toimimme niiden mukaisesti. Haluamme osaltamme varmistaa, ettemme vaaranna heikommassa tilanteessa olevien ihmisten terveyttä.


Olemme aloittaneet verkkokoulutukset ja on ollut ilo huomata, miten yhteinen ryhmähenki toimii tekniikan välitykselläkin.


Samalla voimme opettaa opiskelijoillemme, miten valmennus toimii etänä. Toki se kuuluu koulutuksemme sisältöön muutenkin.


Valmennusta voi tehdä puhelimitse, meilitse, chattaamalla, Skypellä, Zoomille jne. Valmennuksen ympärille voi rakentaa webinaareja, verkkokursseja sekä mobiilisovelluksia.


Valmennus voi tehdä myös ajasta ja paikasta riippumatta. Tämä tarjoaa myös hyviä mahdollisuuksia niin valmentajille kuin valmennusasiakkaillekin.


Valmennuksen perusteet; mielen voima, myönteinen ajattelu ja ratkaisukeskeisyys ovat työkaluja, jotka toimivat tässäkin tilanteessa.

Valmentamon tj Anne Karilahti on Vuoden Coach 2019

Vuoden Coach -tunnustus myönnetään henkilölle, joka on toiminnaltaan merkittävästi: – edistänyt coaching-alan kehittymistä Suomessa – edistänyt coachingin tai coachaavan johtamisotteen näkyvyyttä ja tunnettuutta – soveltanut ansioituneesti coachingia tai coachaavaa otetta omassa työssään.

Vuoden Coach -tunnustus myönnetään henkilölle, joka on toiminnaltaan merkittävästi:
  • edistänyt coaching-alan kehittymistä Suomessa
  • edistänyt coachingin tai coachaavan johtamisotteen näkyvyyttä ja tunnettuutta
  • soveltanut ansioituneesti coachingia tai coachaavaa otetta omassa työssään

Coach Anne Karilahti on Suomen tunnetuimman sertifioidun Life Coach –koulutuksen kehittäjä ja perustaja.

Vuonna 2008 hänen perustetun Valmentamon, jonka toimitusjohtaja Karilahti on, tehtävä on auttaa ihmisiä kehittämään omaa itsetuntemustaan, luomaan merkityksellisempää työelämää ja löytämään oman missionsa.

Annelta on ilmestynyt kolme valmennuksellista kirjaa, hän on ollut asiantuntijana tv- ja radio-ohjelmissa, antanut yli sata lehtihaastattelua ja tehnyt yhteistyötä monien tuttujen mediapersoonien kanssa. Hän on pidetty puhuja erilaissa tilaisuuksissa, messuilla ja hyväntekeväisyystapahtumissa.

Anne Karilahti on kehittänyt useita erilaisia valmennustyökaluja, joita hyödynnetään terveydenhuollossa, koulumaailmassa, yrityksissä ja yksityisten ihmisten elämässä. Karilahti kehittää jatkuvasti niin itseään kuin Valmentamonkin toimintaa. Sen lisäksi, että hän kehittää tuotteita tämän hetken tarpeisiin, hänellä on kyky luoda uusia palveluita myös tulevaisuutta silmällä pitäen.

Valmentamosta valmistuneet sadat valmentajat ovat omalta osaltaan vieneet valmennusta eteenpäin valmentamalla yksilöitä ja yrityksiä, rakentamalla omia sertifioituja koulutusohjelmia, kirjoittamalla kymmeniä kirjoja, tekemällä verkkovalmennuksia sekä kehittämällä mobiilisovelluksia alan tarpeisiin.

Life Coach -valmentajakoulutuksen lisäksi Valmentamo tarjoaa erilaisia jatkokoulutuksia valmistuneille valmentajille mm. maksuttoman Valmentajasta yrittäjäksi -koulutuksen yhteistyössä Careerian kanssa.

Valmentamo on kouluttanut jo yli 500 LCF Life Coach®-valmentajaa Suomessa. Koulutuksia on tarjolla seitsemässä kaupungissa Suomessa.

Suomen Coaching-yhdistys

Suomen Coaching-yhdistys on jäsenmäärältään Suomen suurin coachingia ja valmentavaa otetta kehittävä yhdistys.

Coachingyhdistyksen tehtävä on koota yhteen coachingista sekä valmentavasta ajattelu- ja toimintatavasta kiinnostuneet ja työssään niitä soveltavat henkilöt, lisätä coachingin ja valmentavan otteen tunnettuutta ja arvostusta ja edistää coachingin ja valmentavan otteen soveltavaa osaamista.

Mitä coaching on?

Coaching on prosessi, jossa valmentaja auttaa yksilöä tai ryhmää ottamaan käyttöön omia voimavarojaan, niin että tämä voi saavuttaa tavoitteensa.

Coaching auttaa asiakasta fokusoimaan ajattelua ja toimintaa, saavuttamaan tavoitteita sekä suunnittelemaan toimintastrategioita. Sen avulla saadaan aikaan punnittuja päätöksiä, reflektoivaa oppimista ja syvällistä kehitystä.

Coaching-prosessin myötä itsetuntemus paranee, omat vahvuudet kirkastuvat ja toimintamallit selkiytyvät. Valmennuksen tavoitteena on hyvinvoiva, itseään ohjaava ja omaa potentiaaliaan hyödyntävä yksilö/ryhmä, joka tietää mitä haluaa ja kykenee saavuttamaan sen.

Lisätietoja:
Annele Aarni-Wiklund, puheenjohtaja Suomen Coaching-yhdistys ry, info(at)coaching-yhdistys.fi, puh. 040 5522 764, www.coaching-yhdistys.fi

PS. Valmentamo juhlii tunnustusta tarjoamalla ensi vuoden LCF Life Coach®-koulutuksiin 1000€:n alennuksen. Tarjous on voimassa marraskuun 2019 loppuun saakka. Voit tehdä varauksen alustavasti ja vahvistaa osallistumisesi 3 kk ennen koulutuksen alkua. Tarjousta ei voi yhdistää muihin alennuksiin. Lisätiedot koulutuksesta www.valmentamo.fi/LCF

Valmentamo kouluttaa valmentajia Helsingissä, Turussa, Tampereella, Oulussa, Jyväskylässä, Porvoossa, Seinäjoella ja Hangossa.
 

Matka mielenrauhaan

Kaipaatko vinkkejä talousasioihisi? Haluatko oppia kuluttamaan fiksusti, saada rahaa säästöön tai ryhtyä sijoittajaksi?

Arman Alizad, Danske Bank ja Valmentamo toteuttivat keväällä 2019 Youtubeen 16-osaisen tositv-sarjan, jossa 3 suomalaista laittavat raha-asiansa kuntoon. 

Ohjelmassa Arman Alizad toimii juontajana, Danske Bankin Kaisa Kivipelto antaa vinkkejä sekä säästämiseen että sijoittamiseen ja Valmentamon Anne Karilahti auttoi oivaltamaan, mistä holtiton rahankäyttö johtuu ja miten sen saa hallintaan.

Klikkaa itsesi kohti taloudellista mielenrauhaa.

Itsensä johtaminen on työelämätaito

Osaatko sinä johtaa itse itsesi? Itsensä johtaminen on tämän päivän työelämätaito, jota jokainen tarvitsee.

Nuorempi sukupolvi oppii sen koulussa, mutta vanhemmat joutuvat opettelemaan taidon ihan itse.

Psykoterapeutti ja LCF Life Coach® Satu Pihlaja vieraili Ylen Puoli seitsemän ohjelmassa kertomassa, mitä kaikkea itsensä johtaminen tarkoittaa.

Satu antaa ohjelmassa kolme tärkeää vinkkiä:

UNOHDA POST IT-LAPUT JA PROJEKTISUUNNITELMA

Projektisuunnitelma auttaa hahmottamaan kokonaisuutta ja rakentamaan fiksun aikataulun.

JOHDA AJATUKSIASI JA TUNTEITASI
 
Epämääräiset ajatukset ja tunteet voivat olla esteenä tehokkuudellesi. Voita itsesi!

VALIKOI TEHTÄVÄT JA OSAA KIELTÄYTYÄ

Työntekijä on oman työnsä paras asiantuntija. Tunne rajasi ja hyödynnä sitä.

Mikäli itsensä johtamisen taidot kiinnostavat, katso lisää täältä.

Kaunis sisältä ja ulkoa

Miss Suomi-organisaatio ja Valmentamo aloittivat keväällä 2019 yhteistyön, jonka tavoitteena on auttaa nuoria naisia löytämään oma itsevarmuutensa.

Miss Suomi-kisat eivät ole enää pelkkä kauneuskilpailu, se on paljon muutakin. Kisat tarjoavat koulutuksen, jossa jokainen voi kehittää omaa itsetuntoaan, parantaa vuorovaikutustaitojaan ja saada eväitä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Kauniin kruunun lisäksi voittaja saa taidot, joilla hän voi toimia erilaisissa pr - ja edustavuustehtävissä.

Miss Suomi-kisojen toimitusjohtaja Sunneva aloitti myös itse Valmentamon LCF Life Coach® -koulutuksen. Miss Suomi-kisojen lisäksi Sunneva kouluttaa ja luennoi erilaisissa tapahtumissa ja työyhteisöissä. "Halusin lisää työkaluja omaan työhöni. Uskon, että jokaisen naisen sisältä löytyy kuningatar. Miss Suomi-kisojen lisäksi meiltä voi tilata pr-ammattilaisia erilaisiin tapahtumiin." 

Valmentamon ja Miss Suomi-organisaation yhteistyö tarjoaa myös LCF life Coach®-opiskelijoille mahdollisuuden valmentaa kisojen osallistujia. Valmennus antaa jokaiselle mahdollisuuden löytää oman tapansa loistaa parhaana mahdollisena itsenään.

Lisätietoja Miss Suomi-kisoista löydät http://www.misssuomi.fi/

Onnellinen elokuvaohjaaja

Palkittu elokuvaohjaaja Joonas Berghäll on tullut tunnetuksi elokuvista Miesten vuoro ja Miehiä ja poikia - elokuvista.

Keväällä 2019 Joonas osallistui Valmentamon ilmaiseen valmennustilaisuuteen ja oivalsi, että hän ei ollut onnellinen omassa elämässään. Valmentaja pyysi Joonasta tekemään toimintasuunnitelman onnellisemman elämän luomiseksi. Kolmen viikon kuluttua Joonas oli muuttanut Lappiin.

Nyt Joonas opiskelee myös LCF Life Coach®-valmentajaksi Valmentamossa. Life coaching on muuttanut hänen elämänsä. Joonas on oivaltanut, ettei elämän tarvitse olla pelkkää taistelua vaan elämästä voi myös nauttia.

Lue lisää Joonaksen elämästä Lapin Kansasta.

TÄYSII 2019 -seminaarista resepti rohkeuteen

TÄYSII 2019 SEMINAARI TEEMALLA ROHKEUS Tamperetalossa la 16.11.2019 

Suosittu seminaari järjestetään kahdeksatta kertaa ja se on vuodesta toiseen onnistunut herättämään osallistujissa suuria tunteita. Seminaarissa puhujat jakavat rohkeasti omat koskettavat ja rosoisetkin tarinansa, joista saat monipuolista näkökulmaa ja eväitä henkilökohtaiseen kasvuun.

Seminaarissa ovat puhujina myös Valmentamon kouluttajat Jaana Hautala ja Jaana Villanen.

Lue lisää täältä!

Onnellinen arki

Eeva-lehti kirjoitti elokuussa onnellisesta arjesta. Juttuun haastateltiin Psykologian emeritusprofessori Markku Ojasta ja Valmentamon toimitusjohtaja Anne Karilahtea.

Onnellisen arjen vinkeiksi nousi arjen pienet hyvän olon hetket, läsnäolo, ystävällisyys ja kiitollisuus.

Anne tarjoili lukijoille myös helpon mielikuvaharjoituksen: Sulje silmäsi ja hengitä muutaman kerran rauhallisesti. Anna mieleesi nousta hetki, jolloin olit onnellinen. Kiinnitä samalla huomio tunteeseen, jonka onnellisuus sinussa herättää. Missä kohtaa kehossasi tunnet tunteen ja miltä se tuntuu? Kysy hiljaa mielessäsi: Mikä tekee juuri nyt minut onnelliseksi? Kiinnitä huomio siihen, millaisia ajatuksia nousee mieleesi.

Kysymällä itseltäsi päivittäin 'Mikä tekee minut onnelliseksi?' löydät tien onnelliseen elämään.
 

Osaava nainen - messuilta eväät hyvään arkeen

OSAAVA NAINEN – MESSUT TURUSSA 25.-27.2019

Turun Osaava nainen – messut tarjoilee kirjon naisten elämäntapaan ja vapaa-aikaan liittyviä ideoita, palveluja ja uutuuksia. Ohjelmassa on oivalluttavia luentoja ja inspiroivia workshoppeja jokaisen naisen hyvään arkeen. Messuilla on mukana yli 200 yritystä esittelemässä tuotteitaan ja palveluitaan.

Valmentamo on mukana messuilla omien kouluttajiensa ja valmentajiensa kanssa seuraavasti:

PERJANTAI

klo 13.30 Kati Timonen, Näkyväksi, tein tilaa uudella ajattelulle
klo 15.00 Anne Karilahti, Ole oman elämäsi kuningatar ja toteuta unelmasi

LAUANTAI

klo 9.00 Satu Pihlaja, Aikaansaamisen taika – kohti oman itsensä johtamista
klo 12.00 Tarja Kupias, Ajattele positiivisesti ja onnistu
klo 15.00 Satu Pesola, Uusia alkuja
klo 15.00 Sunneva Kantola, Löydä oma sisäinen kuningattareksi
klo 15.45 Satu Pihlaja, Tavoitteellisuus ja suunnitelmallisuus

SUNNUNTAI

klo 12.30 Anna-Helena Saariaho, Sisäinen hehku, hyvinvointia itsetuntemuksesta ja kehon ja mielen harmoniasta
klo 13.30 Jaana Hautala, Uskomukset onnistumisten ja kasvun mahdollistajina
klo 14.15 Jonna Tähtinen, Pahoinvoinnista hyvinvointiin, kuinka rakentaa sirpaleista ehjä kokonaisuus
klo 15.00 Anna-Helena Saariaho, Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin askeleet

Messujen A-hallin Aino-lavalla juontajana Jaana Villanen, arvostrategi, LCF Life Coach®

Lisätietoja messuista löydät täältä https://www.turunmessukeskus.fi/tapahtuma/osaava-nainen/

Nähdään messuilla!