DOVEN ITSETUNTO-HANKE YHTEISTYÖSSÄ VALMENTAMON KANSSA


Valmentamon ja Doven mielestä minkään ei pitäisi estää nuorta saavuttamasta täyttä potentiaaliaan. Yhdessä haluamme auttaa seuraavaa sukupolvea saavuttamaan hyvän itsetunnon ja luomaan positiivisen suhteen ulkonäköönsä. Liity sinäkin mukaan!

DOVE

Dove on yli 15 vuoden ajan auttanut vanhempia, opettajia ja nuorten kanssa työskenteleviä tarjoamalla heille psykologien ja terveydenhuollon ammattilaisten tuottamia itsetuntoaiheisia materiaaleja ja itsetuntokoulutusta. Doven kansainvälinen Itsetunto-projekti (Self-Esteem Project) on tavoittanut tähän päivään mennessä jo yli 60 miljoonaa nuorta 142 eri maassa.

Tiesitkö, että…?

Alhainen itsetunto ja kehopositiivisuus vaikuttavat nuorten oppimiseen. Ulkonäköön liittyvä ahdistus on yhdistetty alhaiseen keskittymiskykyyn, mikä saattaa johtaa heikompiin arvosanoihin. Maailmanlaajuisesti, kahdeksan tyttöä kymmenestä on niin huolissaan kehonkuvastaan, että he jättävät osallistumatta joihinkin päivittäisiin aktiviteetteihin sen takia. 

Itsetuntolähettiläät

Valmentamo on rekrytoinut on opettajia kouluttamaan muita opettajia vetämään Itsetunto-työpajoja. Doven ja Valmentamon tavoitteena oli vahvistaa 10 000 nuoren itsetuntoa kevääseen 2022 mennessä. Vuoden 2021-2022 projekti tavoitti n. 27 000 nuorta! Tänä vuonna projekti jatkuu edelleen.

Itsetuntolähettiläät 2023

Tämän vuoden Itsetuntolähettiläät ovat kuvassa vasemmalta oikealla Sanna Ruotsalainen (Joensuu), Leena Kiviranta (Rauma), Kirsi Vahe (Kempele), Nina Valkonen (Tuusula), Pauliina Pyyny (Helsinki), Riikka Kokko (Vaajakoski), Saana Välikangas (Rovaniemi), Mervi Salminen (Espoo), Thea Liljestrand (Inkoo), Tiia Ansas (Rovaniemi) ja Jemina Mustonen (Lahti). Oikealla projektijohtaja Tarja Hintikka (Espoo).

Tarjan yhteystiedot tarja@mindaava.com

Itsetuntotyöpaja ma 27.3.2023 klo 18-19 etänä

Tervetuloa mukaan ilmaiseen Itsetuntotyöpaja -koulutukseen etänä

Kuulet tutkittua tietoa nuorten kokemuksiin itseluottamukseen ja ulkonäköpaineisiin liittyen.
Saat työkaluja nuorten myönteisen minäkuvan vahvistamiseen.
Saat valmiit materiaalit nuorten Itsetunto-työpajojen toteuttamiseen.

Kouluttajana Nina Valkonen I laaja-alainen erityisopettaja I Itsetuntolähettiläs

Ilmoittaudu=> nina.valkonen@tuusula.fi

Osallistujat saavat lahjaksi Valmentamon Onnellisesti minä -verkkokurssin.

Työpaja

Itsevarma minä -työpajan kesto 45 min. Ladattavat materiaalit löydät TÄÄLTÄ!

Itsevarma minä -työpajan materiaalit löytyvät ruotsinkielellä TÄÄLTÄ! 


Mukavia työpajoja!