TAKAISIN

Minna Vidgren

MAAILMAN PELASTAJA

Yrittäjä Minna Vidgrénin mielestä valmentajakoulutus tekisi hyvää kenelle tahansa. Valmennuksen näkökulma on kuin kansalaistaito, joka jokaisen olisi hyvä oppia. 

"Itselleni se on ollut konkreettinen koulutus yrittäjänä, jolle maailman pelastaminen on elämäntehtävä. Mielestäni valmennus sopii työkaluna lähes kaikkeen, missä tavoitteena on muutos − vain mielikuvitus on rajana."

Minna on kehittänyt muun muassa ilmastonmuutoksen hidastamiseen tähtäävän mobiilisovelluksen, joka on eräänlainen ympäristötekojen Instagram. Tehtyjä ympäristötekoja jaetaan ja niihin reagoidaan sovelluksen avulla.

"Ihmisten tekemillä ympäristöön liittyvillä elämäntapamuutoksilla vaikutetaan ilmastonmuutokseen. Ja elämäntapamuutoksiin päästään valmennuksen työkaluja käyttämällä. Tieto pitää muuttaa tiedostamiseksi sydämen kautta ja muutos tapahtuu käytännön tekoja tekemällä."

Maailmaa on tullut pelastettua muillakin alueilla. Valmennuksen työkalut ovat olleet käytössä esimerkiksi projektissa, joka tähtäsi koululaisten itsetunnon parantamiseen, hyvinvointialan valmentajien kouluttamisessa painonhallintaohjelman käyttöön ja sisällön suunnittelussa valmennukselliseen We Did It -parisuhdetyökaluun.

ELÄMÄNTEHTÄVÄ KIRKASTUU

Tärkein hyöty koulutuksesta on Minnan mukaan se, mitä tapahtuu oman pään sisällä. Kun löytää sen mitä pitää tärkeänä ja mitä oikeasti haluaa tehdä sekä henkilökohtaiset vahvuutensa, niin pystyy tekemään elämästä juuri omannäköisen.

"Koulutus avasi myös polun itsensä kehittämiseen. Vuoden aikana pääsi työstämään omia asioita ja sai työkaluja siihen. Itsetuntemus, kuuntelemisen ja läsnäolon taidot, omaan intuitioon luottaminen ja vuorovaikutustaidot kehittyivät moniulotteisessa koulutuksessa. Omassa elämässä hyötyä on ollut myös esimerkiksi lapsen kasvatuksessa ja muissa ihmissuhteissa."

"Ammattinimikkeen ja ammattitaidon lisäksi koulutus oli minulle myös avaintekijä uuden yrityksen perustamisessa. Tulevaisuudessa, kun työn tekeminen tulee pirstaloitumaan, eikä kaikilla ole vain sitä yhtä työpaikkaa, koulutuksesta saa työkalun, joka antaa valmiuksia moneen työhön. Ja jos ei vielä tiedä mitä elämältään haluaa, niin koulutusvuosi on loistava mahdollisuus löytää elämäntehtävänsä."

"Yrittäjälle koulutus antaa todella paljon, riippumatta alasta. Ei siis pelkästään valmentajaksi lähtevälle, vaan kenelle tahansa yrittäjälle, jonka tavoitteena on tehdä asioita sydämellään."

Lue lisää Minnasta klikkaamalla tästä

**

HALUATKO SINÄ RATKAISUKESKEISEKSI VALMENTAJAKSI?

Valmentamon LCF Life Coach®-koulutus on Suomen suosituin life coach-koulutus. Lue lisää TÄÄLTÄ