TAKAISIN

Jenny Belitz-Henriksson

HYVÄN ELÄMÄN KÄSIKIRJOITTAJA

Hyvinvoinnin ammattilainen Jenny Belitz-Henriksson työskentelee toimittajana, luennoi ja vetää workshoppeja. Jenny on myös suosittu bloggaaja.

Jenny oli lukenut elämäntaitokirjallisuutta sekä käynyt jo Anne Karilahden Valmentamon viikonloppukursseilla ennen osallistumistaan vuoden kestävään LCF Life Coach® -koulutukseen.

"Vaikka osa asioista oli minulle tuttua, koulutus oli hyödyllinen ja monipuolinen. Se antoi minulle omaan arkeen eväitä, joita pystyn käyttämään elämäni eri osa-alueilla."

Jenny uskoo vuoden kestäneen koulutuksen opettaneen ja iskostaneen monta asiaa, jotka ovat parantaneet omaa elämää.

"Valmentamossa opiskelimme tunnetaidoista, harvemmin ihmiset miettivät omia tunteitaan. Tunteiden käsittely ja niiden havainnoiminen on itselle nykyään lähes jokapäiväistä, huomaan fiilisteleväni päivittäin erilaisia asioita."

Koulutuksen opeista on ollut hyötyä Jennylle myös toimittajan ammatissa. Hän kokee olleensa aina hyvä kyselemisessä, mutta valmentamisessa käytettävä kyselytekniikka on antanut syvyyttä ja lisäapua omaan työhön. Hän kertookin pääsevänsä nykyään vieläkin perusteellisemmin aiheisiin sisään.

"Teen usein mielikuvaharjoituksen ennen luentojani, käyn tilanteita läpi etukäteen. Jos haluan ratkaisun johonkin asiaan, joka mietityttää minua niin käytän silloinkin paljon mielikuvaharjoituksia. Nämä opit ovat peräisin Valmentamosta, en ollut oppinut käyttämään näitä työkaluja aikaisemmin."

VALMENNUS TOIMII TYÖSSÄ JA KOTONA

Luennoidessaan pienemmissä ryhmissä Jenny teettää harjoituksia sekä käyttää valmennuksellista lähestymistapaa saadakseen ihmiset kertomaan omista tunteistaan. Hän on huomannut ihmisten tykkäävän, kun he ovat kiinnostuksen kohteena ja heiltä kyselee asioita. Jenny uskoo, että hänellä on nykyään valmennuksellinen tapa toimia, ja uskoo sen olevan hyödyllinen lähes missä vain: kotioloissa kolmen tyttären ja miehen kanssa, sekä myös työkavereiden kanssa.

Jenny on kirjoittanut kirjan Uuteen nousuun - Löydä energisempi elämä (Tammi, 2019), joka antaa eväitä elämänmuutoksen aloittamiseen. Hänen mukaansa elämänmuutos on asioiden tekemistä eri tavalla kuin ennen. Jenny kertoo kirjassaan omista kokemuksistaan ja oivalluksistaan asian tiimoilta. Hän kertoo miten hän lopetti oman painon kanssa jojoilun ja miten hän on nykyään 20 kg kevyempi ilman kalorien laskemista.

Jenny on kirjoittanut myös kirjat Sisäinen minä (2016), Sisäinen voima (2016) ja Sisäisen timantin voima (2017).

Lue lisää Jennystä: blogit.fit.fi/vastaiskuankeudelle

Kuva: Hanne Manelius

**

HALUATKO SINÄ RATKAISUKESKEISEKSI VALMENTAJAKSI?

Valmentamon LCF Life Coach®-koulutus on Suomen suosituin life coach-koulutus. Lue lisää TÄÄLTÄ