Valmentamo

Valmentamo

Valmentamo on arvostettu, aikaansa seuraava valmennusyritys, jonka missiona on tiedostavat, elämäniloiset, hyvinvoivat ja elämässään onnistuvat ihmiset. 

Tuotevalikoimaamme kuuluvat LCF Life Coach® - koulutukset, LCF Life Coach Master®- koulutukset, Vapaaksi kiloista® – elämäntapamuutosvalmentaja - koulutukset, Hyvinvointivalmentaja – koulutukset, Valmentava esimies – koulutukset, Valmentava kehityskeskustelu - koulutukset, Työn ilo - valmennukset sekä erilaiset valmennustilaisuudet. 

Valmennustemme tavoitteena on ihminen, joka on tietoinen itsestään vahvuuksineen, tunnistaa tavoitteensa ja kykenee saavuttamaan tavoitteensa. Haluamme, että valmennettavalla on mahdollisuus saavuttaa hyvä itsetunto, mukavia ihmissuhteita, toimivat vuorovaikutustaidot, kiva koti ja työ, jossa voi toteuttaa itseään. Unohtamatta onnellisuutta, elämäniloa ja kokonaisvaltaista hyvää oloa.

Yrityksemme on perustettu 2007 ja pääpaikkamme löytyy Helsingin Punavuoressa. Meillä on seitsemän hengen ydintiimi, jonka lisäksi voimme tehdä yhteistyötä yli 200 kouluttamamme valmentajan kanssa.

Tervetuloa onnistumaan kanssamme.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valmentamo